18. tammikuuta 2013

Koirulit ja kisulit

Noniin, eli nyt ekana esittelen meidän koirat. Meillä on kaksi bernin paimenkoiraa ja yksi picardien paimenkoira.




Noniin tässä on Camu, oikealta nimeltään Bernuschka Ernesto. Camu on siis bernin paimenkoira. Poika on syntynyt 26.helmikuuta 2011. Camu on kyllä koirista se mun oma sydänkäpynen (; <3 Camu on valtavan suuri berniuros, jonka takia ei pärjää näyttelyissä (viime mittaus 72cm, rotumääritelmä 70cm). Mutta tuomari on aina tykännyt ja antanusilti pojalle Eh:n, koska muuten on kyllä loisto berni.



**********************************************************


Seuraavana on Bella, eli Piharinteen Vella-Kaunokki. Bellakin on bernin paimenkoira ja on syntynyt 16.toukokuuta 2011. Nää kuvat on sitten ihan sika vanhoja, mutta ei oo vaan tullu otettua siitä oikeen kuvia. Mutta bella nyt on sellanen räväkkä lihaskimppu neitinen, joka komentaa meidän poikia :D
********************************************************************

Tässä on Charlie ja ei ollut nytkään mitään kunnon kuvia just koneella, mut varmaan tuutte pian näkemään uudempaa settiä :) Charlie, eli Taikurin Charlie, on syntynyt 24.elokuuta 2010. Tämä poika on aika komenteleva ihme luonteinen picardipoju :D Pusuja lentelee ja kaikki nais puoliset ihmiset on ihania hänen mielestä :D
****************************************************************

Nyt on sitten kissojen vuoro. Eli tässä on Ramona tyttönen. Ramona on Maine Cooni ja tämä tytsä on syntynyt 5.elokuuta 2012. Luonteeltaan, se on kiltti ja omalla tavallaan sosiaalinen, mutta ei tykkää olla sylissä. Mutta silti seuraa ihmistä ja sitä kiinnostaa, että mitä se tekee yms.
*******************************************************************************

No tässä on siis meidän uusin tulokkaamme, Remu. Remu on iiihana, sosiaalinen, ihmisrakas höppänä :D Väriltään se on Black silveri ja siis Maine Coon tämäkin :) Remu on syntynyt 7.marraskuuta 2012. Eli nuori kolli viellä.
***********************************

Siinä olisi sitten kaikki meidän nelijalkaiset karvaturrit esiteltynä. Aikamoinen määrähän näitä on nyt kertynyt, mutta onneksi niitä on viellä toistaiseksi sopiva määrä, siihen nähden että niiden hoito ei tuota mitään ongelmia. Kaikki ovat osa perhettä ja silleen :D Huomenna äiti lähtee Charlien kanssa turkuun näyttelyihin. Toivotaan että menee hyvin (Y).

Punnitsin Pepin tänään ja mittari näytti 2,582kg. On se paino jonkin verran noussut ja huomennahan ensimmäisestä astutuksesta on kulunut 2-viikkoa joten puolessa välissä ollaan. Toivottavasti niitä pikku vauvoja tulisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti