9. tammikuuta 2013

Kanien esittely

Nyt ensimmäiseksi postukseksi aattelin siis esitellä mun luppaystäväni :)


Eli ensiksi ajattelin esitellä teille Pepin. Peppi on 2.maaliskuuta 2010 syntynyt k-luppa risteytyskani. Väriltään neiti on ruskeasiamsoopeli perhonen x-kirjava. Peppi on kiltti, ihmisrakas puppeli. Tällä hetkellä saattaa odottaa vauvojakin <3 Saanut jo yhden poikueen ennen.


Sitten tulee Nupun vuoro. Nuppu on14.maaliskuuta 2011syntynyt k-luppa. Sen väri on isabella. Nuppu on saanut yhden poikueen jossa oli kaksi poikasta. Toinenniistä syntyi kuitenkin kuolleena. Nuppu on .. persoonallinen, aikalailla semmonen oman tiensä kulkia luonteeltaan, mutta silti erittäin rakas ja osaa olla myös symppis, kun sille päälle sattuu ;) Oikea nimi: Queen Of Diamonds.


Charmy on kyllä mulle se oma sydänkäpynen <3 Se on syntynyt 2.heinäkuuta 2012 ja on k-luppa rodultaan. Väriltään herranen on ruskeasoopeli white. Meillä on muuten sama syntymäpäiväkin :) Oikealta nimeltään Charmy on Echinops.

Kanitaivaassa...<3
Puppe oli mulle kaikista rakkain karvaturrukka. Varmasti senkin takia, että oli mun ensimmäinen oma kani ja oli pitkään myös ainut, niin jotenkin vaan kiinnyttiin toisiimme erityisesti <3

synt. 17.maaliskuuta 2008
R.I.P. 6.tammikuuta 2012

Noniin eli siinä oli kaniesittely tältä erää. Jatkossa varmaan lisäilen tänne kuvia ja sen semmosta ja kerron tosiaan Pepin mahd. tiineyden etenemisestä :)

2 kommenttia:

  1. http://mylifebyhani.blogspot.fi/ olisi kiva jos käyt kattoo tossa kerron mun ja pupuni elämästä

    VastaaPoista