18. kesäkuuta 2013

Uusia ruokia

Eli tänään tuli kaneille uusia ruokia hankittua. Pepille ja Charmylle, FibaFirst ruokaa jossa on; Timoteitä, sinimailasta, vehnäjauhoa, soijajauhoa, jauhettua hernettä, johanneksenleipäpuujauhetta, sinimailasen proteiiniuutetta, kaurahiutaleita, pellavansiementä, soijaöljyä ja suolaa. Lisätty myös vitamiini A, D3, E ja rautaa.

Nupulle hankin sitten Supreme Science Selective Rabbit Junior (a balanced diet for junior rabbits) pellettiä, joka on tarkoitettu nuorille sekä tiineille tai imettäville naaraskaneille. Aloitan nyt ton syöttämisen Nupulle, koska ollaan noin puolessa välissä tiineyttä ja sitten ei tarvii poikasillekkaan vaihtaa ruokaa, kun syövät emän kanssa samaa ruokaa, ja vaikuttaa ihan hyvältä (:

Nupun vavvaruoka.

Tätä siis alotan syöttämään Pepille ja Charmylle ton Rabbit Breederin rinnalla.Tässä Nupun pesä. Tuohon siis kuuluu tietenkin viellä kattokin.
Nuppu siellä tuunaa kai jotain pesäkoloa :D
Siellä on kai heinänkorret väärässä järjestyksessä (;


Charmy osaa ottaa taas rennosti <:

Peppikin yritti päästä kuvaan :)

2 kommenttia:

  1. Minkä verran tota ruokaa on? Paljon maksoi? Ja mistä ostit/tilasit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota Slective nuorten kanien ruokaa ostin 350g:n pussukan ja sit toss a FibaFirst pussissa on 500g. Ostin meidän omasta eläintarvikeliikkeestä noi molemmat, eli Eläintarvikeliike PetsDelistä. Toi Selective maksaa 4,30€ ja FibaFirst maksaa 8,50€. Jos oot kiinnostunut niin voit munkin kautta ostaa?

      Poista