12. huhtikuuta 2013

Vähän menneitä ja jotain tulevaa

Heii, eli nyt en oo kertakaikkisesti ehtiny tänne mitään kirjotella, joten nyt pläjähtää :D Eli niin sillon oli se Cheekin keikka ja sitten oli silloin lauantaina ne näyttelyt. No siellä meni hyvin, Charmy sai KP:n ja Pppi nyt ei pärjännyt kun oli lirauttanut koppiin oranssit porkkanapissat ja tietty kyhnöttänyt valkoinen kani siinä päällä (Y). Oli ihna ylläri kun nostin sen pois boxixta, kun kohta olikin meidän vuoro, ja neiti ihan oranssi alta -.-
Nooh, tilannetta helpotti se että tuomari nauro vain asialle ja sanoi että tällasta sattuu :D


Huomenna olis suuuri päivä! Aamulla meillä (3 kania+isi) nokka kääntyy kohti helsinkiä Viikin merkeissä. Eli vien kanit Helsingin yliopistolliseen eläinsairaalaan tutkimuksiin, jossa Johanna Mäkitaipale tekee väitöskirjaa suomalaisten lemmikkikanien luustosairauksista ja samalla siis tekee sitten ylisen terveystarkastuksen. Otetaan verikokeita ja röntgenkuvia, mitataan luun tiheydet yms.. jännä päivä tulee :)

Peppi tutustuu uuteen kantoboxiin

 Viime viikonloppuna raknnettiin kaneille 4:n kanin kantoboxi. Kaksi väliseinää saa pois joten sinne mahtuu 4,3, tai 2 kania. Huomenna päästään kokeilemaan ihan konkreettisesti siellä lääkärissä :) Pepille iso loota ja k-lupat pääsee pienempiin :)


Siinä se on !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti